Succesvolle kledingbeurs voor Blessed Generation

Op zaterdag 18 maart 2017 is in Nijkerk voor het 6e achtereenvolgende jaar een kledingbeurs georganiseerd waarvan de opbrengst bestemd is voor Blessed Generation. Al ruim voor de opening om 10.00 uur stonden er mensen voor de deur die wel heel graag naar binnen wilden om de kleding te bekijken. Naast tweedehands kleding was er ook nieuwe kleding te koop, deze is beschikbaar gesteld door diverse Nijkerkse winkeliers.

Dankzij sponsoring van Stichting Weeshuis Nijkerk konden de organisatoren van de kledingbeurs dit jaar in het voedselpakket van de Voedselbank voor ieder kind een waardebon van € 12,50 doen. Deze bon kon besteed worden tijdens de kledingbeurs. Dit was een geweldige actie waarbij heel veel kinderen (en hun ouders) blij gemaakt zijn. Dankzij deze donatie en een mooie verkoop is er een prachtige opbrengst van € 1.855 gerealiseerd.

De overgebleven kleding is opgehaald door Stichting Geen Dak om in de kringloopwinkel van deze stichting verkocht te worden. De opbrengst hiervan is bestemd voor de Highschool van Blessed Generation.

Iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan de kledingbeurs: ontzettend bedankt!