Wilde Ganzen doet 50% op jouw donatie voor renovatie school Nyamira

Heel blij zijn we dat Wilde Ganzen wil helpen met het renoveren van de lagere school in Nyamira. Het is van groot belang dat de kinderen van BG Nyamira hier veilig naar school kunnen blijven gaan, net als alle kinderen uit de directe omgeving.

Voor de renovatie van de school is bijna 11.000 euro nodig. Wilde Ganzen geeft een premie van 50% als BG zelf ruim 7300 euro bijdraagt. En dat is natuurlijk geweldig!

Hulp bij het inzamelen van die 7300 euro is heel erg welkom!

De lagere school in Nyamira is een bijzonder project, dat laat zien dat samenwerken kan en ook goed is. De community van Nyamira, de overheid en BG werken hierin nauw samen. De overheid betaalt een deel van de docenten, BG (dus onze donateurs) betaalt het andere deel. Ouders uit de community brengen eten voor het lunchprogramma, dat aangevuld wordt door een donateur van BG. Samen werken we aan hetzelfde doel: onderwijs toegankelijk maken. Op dit moment helpt dit project ruim 350 kinderen. Ook bij de renovatie zal worden samengewerkt met de community: zij zullen de bouwwerkzaamheden verrichten samen met een lokale aannemer en specialisten.

Doneren kan op:

NL53 INGB 00000 40.000 t.n.v. Wilde Ganzen
Projectnummer 2016.0764
O.v.v. Renovatie school Nyamira

Help je mee?