BG is goed doel bij ChildRight Nobel Gala

Op zaterdag 17 november organiseert ChildRight voor de derde keer het Nobel Gala, een benefietavond voor goede kinderprojecten in verschillende landen. Wij zijn ontzettend verheugd dat Blessed Generation is verkozen tot een van de doelen waarvoor die avond geld wordt opgehaald.

Het belooft een fantastische avond te worden in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen. Nobelprijswinnaar Prof. Dr. Ben Feringa is eregast en verschillende top-artiesten treden op. De avond wordt gepresenteerd door SBS6-presentatrices Airen Mylene en Marlayne Sahupala. Alle gekozen projecten staan op deze avond in de spotlights. Natuurlijk worden er foto’s en filmpjes gemaakt en ook de media/pers zullen ter plaatste zijn.

Cheque

John van den Heuvel (misdaadjournalist, ChildRight Award 2016) zal de ChildRight Award 2018 samen met een cheque van 10.000 euro voor een kinderproject aan Prof Dr. Feringa uitreiken. Een aantal vrijwilligers van Blessed Generation zullen die avond ook aanwezig zijn.

Child Right Fund

ChildRight vecht voor de rechten van kinderen wereldwijd. Het fonds is opgericht in 1994 door 2 Nederlandse Nobelprijswinnaars; Prof. Jan Tinbergen en Prof. Simon van der Meer. Meer dan 100 Nobelprijswinnaars ondersteunen het fonds, w.o. de Dalai Lama, Nelson Mandela, Desmond Tutu, Prof. ’t Hooft en Prof Dr. Ben Feringa.

Meer informatie over ChildRight Fund en alles wat zij doen.

Het ChildRight Nobel Gala in 2016