Bouwreisgroep maakt speeltuin

Bij BG in Malindi hebben deelnemers aan de bouwreisgroep, onder bezielende leiding van onze ambassadeur Bob de Jong en zijn vader Adrie, een nieuwe speeltuin gemaakt. De speelplaats staat vlakbij de nieuwe lagere school die op dit moment wordt gebouwd. Onder het toeziend oog van de bouwreisgroep namen de kinderen vandaag de speeltuin alvast in gebruik. Voor eventjes, want de speelplaats is nog niet helemaal klaar. Het bouwbedrijf dat de school bouwt, zal het werk afmaken.

Maar de bouwreisdeelnemers deden nog veel meer! Ook de toegangspoort van BG Malindi kreeg een prachtige make over. Renee gaf net als vorig jaar muziekles aan de kinderen. Docenten van BG kregen training van Dorine en Tea over het begeleiden van leerprocessen bij kinderen. Bij BG High in Ruiru hielp de bouwgroep mee met het verbouwen van twee voormalige kleuterlokalen tot één groot lokaal voor middelbare scholieren. De bouwreisgroep reist aan het eind van de dag weer terug naar huis.

Adrie, Akkie, Bob, Dorine, Harry, Henriëtte, Jaap, Mariëlle, Renee, Riet, Tea, Tineke en Wendy: een hele dikke dankjewel voor jullie fantastische inzet!