Bedankbrief van studente Margaret

Dit jaar kreeg Blessed Generation een brief van Margaret. Het is een brief voor u allen. Een brief die laat zien hoe belangrijk het is om te helpen. 

Beste Blessed Generation,

Dank voor jullie continue liefde en support in de afgelopen 4 jaar. Al het succes dat ik had op de universiteit was een direct resultaat van de werkhouding en waarden en normen die jullie me hebben bijgebracht al op zeer jonge leeftijd. Al die lessen neem ik mee nu ik begin aan een nieuw hoofdstuk. Ik zou hier nu niet staan met dit diploma in mijn hand als jullie er niet waren geweest om me continue te motiveren.

Dank jullie allen Blessed Generation, ik hou van jullie van hier tot de maan en woorden kunnen eigenlijk niet omschrijven hoe dankbaar ik ben voor jullie support in mijn afstudeer reis. Jullie maakten alles wat onmogelijk was mogelijk voor mij. Afgestudeerd met een graad in Communicatie en PR van de universiteit in Kabianga is het meest dierbare geschenk dat een kind kan wensen. Altijd hebben jullie naast me gestaan – ook wanneer ik doelloos rond dobberde in een zee van depressie. Dit is me gelukt dankzij jullie. Dank jullie wel. Moge God jullie zegenen. Ik ben eeuwig dankbaar.

Groeten, Margaret Nyambura Waithera