Zaterdag 16 september Jubileumfeest in Franeker

Op zaterdag 16 september vieren we het 20-jarige bestaan van Blessed Generation Nederland! We zijn blij en dankbaar voor wat we kunnen betekenen voor de kinderen en gezinnen in Kenia en vieren dit graag met jullie.

Locatie
Martinikerk Franeker
Breedeplaats 2
8801 KA Franeker

U kunt zich aanmelden door het aantal personen, uw NAW-gegevens en telefoonnummer per e-mail door te geven aan Mathy Buist via mathybuist@outlook.com

Het belooft een prachtig feest te worden in Franeker - de mooie Friese 11-stedenstad. Bent u er al eens geweest? 

We starten de bijeenkomst om 10.30 uur met koffie/thee in een monumentaal pand midden in het centrum: de Martinikerk. Een prachtige locatie die normaal gesproken alleen open is voor toeristen op werkdagen. De zending van de kerk steunt het werk van Blessed Generation en steunt ook deze dag!

We bieden een mooi programma met muziek van o.a. Melanie Ryan en activiteiten waar u uit kunt kiezen zoals een actieve vossenjacht, kaats-clinic of een bezoek aan het wereldberoemde Planetarium. Uiteraard verzorgen we een lunch en daarna komen we weer samen in de Martinikerk om gezamenlijk rond 16.30 uur af te sluiten.

U mag alleen, samen of met uw gezin komen, maar u mag ook uw familie, vrienden, of bekenden meenemen. Graag horen we op tijd met hoeveel mensen u komt. Er wordt rekening gehouden met kleine kinderen en jongvolwassenen, dus neem de tieners gerust mee!

Mocht u het wat ver vinden, er zijn campings en hotels in de buurt en het is een leuke bestemming voor een weekendje uit.